Om Nordena

Städning

 

Nordena Entreprenad AB är en professionell helhetsleverantör inom städ- och fastighetsservice i Stockholmsregionen, särskilt inriktade mot bostadsrättsföreningar och kontor.

Vår höga kvalitet och nöjd-kundgaranti gör att du alltid kan känna dig trygg när du anlitar oss. Vi sätter en stolthet i att vara tillgängliga, ge snabba svar och leverera professionella åtgärder. Med oss får ni en bekymmersfri fastighets- och kontorsservice.

Vi erbjuder en bred palett av tjänster för det moderna kontoret som inkluderar allt från städning till vaktmästeri och frukt-, frukost- och blomleverans. Vår utbildade personal sköter trädgårdar och utemiljöer för alla sorters fastigheter i Stockholmsområdet. Fönsterputs, golv- och mattvård, klottersanering, montering/nedmontering av möbler är andra kompetenser vi erbjuder våra kunder, enskilt eller som del i en paketlösning.

Vi utgår från era behov och önskemål för att tillsammans komma fram till en lösning som är skräddarsydd just för er. För oss på Nordena står ni som kund i centrum. Vi värdesätter långsiktiga kundrelationer.

Med över 15 års erfarenhet kan vi garantera hög kvalitet på våra tjänster – såväl när det gäller miljö som service och utförande. Vi arbetar enligt ISO standard 9001 och ger våra kunder en trygghet att arbetet är utfört på ett fackmässigt sätt.

  • Nordena Entreprenad har ett högklassigt försäkringsskydd och täcker upp till 10 MSEK i ansvarsförsäkring.
  • Vi arbetar enligt en detaljerad miljöplan.
  • Nordena följer arbetsmarknadens regler för lön och pension.
  • Vi månar om vår personal och vidareutbildar varje medarbetare kontinuerligt.

Kontakta oss redan idag. Vi bokar in ett personligt möte där ni beskriver vad ni behöver hjälp med i dagsläget och kort därefter får ni ett offertförslag av oss.